Dé jaarmarkt voor HR

Eén keer per jaar komen alle HR-managers van Nederland bij elkaar.

Hier zijn HR-inkopers naar op zoek

HR Live is de ontmoetingsplaats waar inkopers van HR-diensten uit 100-plus organisaties bijeenkomen om:

  • elkaar te ontmoeten in een ontspannen setting
  • de nieuwste trends en ontwikkelingen in het HR-vakgebied te ontdekken
  • te leren wat er te koop is aan innovatieve en effectieve HR-diensten

De bezoekers zijn op zoek naar antwoorden hoe ze de organisatie van hun werkprocessen en het professionaliseren van hun workforce moeten vormgeven.

En jij kan ze daarbij helpen

  • laat je thought leadership zien op jouw vakgebied en presenteer je als expert in performance management, HR-analytics, employee journey, duurzame inzetbaarheid, onboarding, talent management die tijdens HR Live in ons workshopprogramma of in het congres MainStage
  • laat jezelf zien als partner op de centrale Expo op HR Live met een stand tussen de gezellige netwerkterrassen, eventueel met een groot beeldscherm om te laten zien wat je doet
  • blijf in contact met je doelgroep ook voor en ná HR Live, met jouw vooraf opgenomen workshops, blogs en whitepapers via de website van HR Live

Lead generation

Alle deelnemers aan jouw workshops en MainStage en alle bezoekers aan jouw stand zijn jouw leads dankzij onze scanapp. Maar HR Live is niet alleen een event op één dag op één plek. Al maanden van te voren communiceren we met 12.500 HR-managers in de vorm van nieuwsbrieven met interviews van MainStage-sprekers, blogs en whitepapers van onze partners.

MainStage
Wil jij het verschil maken? Word dan MainStage-partner. Je zorgt zelf voor een aansprekende externe key note die namens jou spreekt op het domein waarop jij thought leaderschip wil tonen. Dé manier om je te onderscheiden van je concurrenten.
Workshops
Kom direct in contact met je prospects via je workshop. Hier laat je je expertise zien en kan je luisteren waar de vraag in de markt ligt. Elke workshop duurt 35 minuten, geef je live en heb je vooraf opgenomen. Wij scannen de deelnemers voor je.
Expo
Je bent natuurlijk ook zichtbaar met je stand op de Expo, tussen de gezellige netwerkterrassen. Je krijgt een open stand met vloerbedekking, meubilair, signing en elektra en optioneel een beeldscherm. Je scant zelf je bezoekers aan je stand.
4 goede redenen
Er zijn zeer goede redenen om partner te worden: je krijgt meer naams- bekendheid, je maakt kennis met nieuwe prospects, bevestigt bestaande contacten en je creeërt extra aandacht voor de introductie van nieuwe HR-diensten.
‘Echt iedereen in HR-land is hier aanwezig.’
Frank Roders, Compagnon
Bezoekersprofiel
Twee derde van de bezoekers is eindbeslissend, een derde medebepalend voor inkoop. 44% heeft een leidinggevende functie als HR-directeur, -manager of -business partner, 11% is HR-specialist en 45% is generalist, bijvoorbeeld HR-adviseur.
‘Op HR Live treffen wij de juiste gesprekspartners aan.’
Hans van der Spek, Berenschot