FAQ

Wanneer en waar is HR Live?

HR Live vindt dit jaar plaats op donderdag 13 oktober 2022 in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249 in Den Haag.

Wat zijn de openingstijden voor HR Live Expo en MainStage HR?

De openingstijden voor bezoekers zijn van 09.30 tot 16.30 uur.

Hoe bereik ik de Fokker Terminal met de auto of met het openbaar vervoer?

Voor een uitgebreide routebeschrijving kun je de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Bus 26 vanaf Holland Spoor of bus 28 vanaf Den Haag CS. In ongeveer 5 minuten ben je bij de Fokker terminal. Utstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand.

Waar kan ik parkeren tijdens HR Live?

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar om het parkeerterrein optimaal te benutten verzoeken we je vriendelijk de instructies van de parkeerwachten op volgen.

Heb je een HR Live Basis ticket? Dan kan je je parkeerticket direct bij je aanmelding bestellen, of ter plekke bij de informatiebalie kopen. Pinnen is mogelijk. De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 10 inclusief btw.

Heb je een HR Live Compleet ticket? Dan is een parkeerkaart inbegrepen.

Is het noodzakelijk om mij vooraf in te schrijven voor HR Live?

Ja, via het inschrijfformulier kun je een toegangsticket bestellen. Maak een keuze uit HR Live Basis en je hebt toegang tot de Expo en de workshops, of kies voor HR Live Compleet, zodat je ook het MainStage programma kan volgen.

Wat is de toegangsprijs voor HR Live?

Je neemt al deel aan HR Live Basis (workshops en Expo) vanaf € 15. HR Compleet (inclusief MainStage) is vanaf € 175. Hoe later je boekt, hoe duurder het wordt.

Heeft je organisatie minder dan 50 werknemers of ben je zelfstandige, dan ben je ook van harte welkom, maar dan geldt een toeslag van € 75.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Moet ik mij van tevoren inschrijven voor de workshops?

Ja. De capaciteit van de workshopzalen is beperkt. Daarom is inschrijven noodzakelijk als je zeker wilt zijn van een plek in de zaal. Doe je dat niet, dan kan je alleen een workshop volgen als er nog plaats over is.

Bekijk hier het workshopprogramma.

Heb ik een apart ticket nodig voor het hoofdprogramma MainStage?

Ja. MainStage HR is het hoofdprogramma van HR Live. Alleen met een ticket HR Live Compleet heb je toegang tot MainStage.

Het is ook mogelijk om op een later moment je Basis-ticket te upgraden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@performa.nl.

Tijdens HR Live kun je jouw ticket upgraden bij de info-balie tegen directe betaling (contant of pin), als er nog plek is.

Bekijk het programma hier.

Is HR Live ook online te volgen?

HR Live is een hybride evenement. Dat betekent dat we HR Live zowel fysiek als online organiseren. Wil je liever nog niet naar de fysieke editie van HR Live of ben je op de dag zelf verhinderd? Dan kun je toch een ruime selectie van workshops volgen.

Met je reguliere HR Live ticket (Basis of Compleet) heb je óók toegang tot de online workshops. Of bestel een online-only ticket.

Let op: Veel, maar niet alle, workshops van de fysieke editie worden online aangeboden. Wil je keuze uit alle workshops, dan is het aan te raden naar de fysieke editie van HR Live te komen.

Is er catering aanwezig op HR Live?

Ja.

Als je een HR Basis ticket koopt, kan je kiezen. Of je koopt je koffie en lunch bij een van de counters op de terrassen, of je bestelt bij je aanmelding direct een bonnenboekje voor je natje en je droogje. De kosten hiervoor bedragen € 20 (exclusief btw).

Als je een HR Compleet ticket koopt, is de lunch inbegrepen in de prijs.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

HR Live is grotendeels toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. In het gebouw is een invalidentoilet aanwezig. Er is alleen geen lift aanwezig in de Fokker Terminal. Daarom zijn alleen de workshopzalen op de begane grond toegankelijk voor iedereen. De workshopzalen op de eerste verdieping zijn alleen per trap bereikbaar en daardoor minder goed of niet bereikbaar voor minder validen.

Is er een garderobe aanwezig op HR Live?

In de entree van de Fokker Terminal is garderobe aanwezig. Je kunt je jas hier ophangen voor eigen risico. Er zijn geen kluisjes en de organisatie kan geen spullen voor je in bewaring nemen.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens HR Live, waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij in het kantoor bij de entree van de Fokker Terminal waar je ze ook tijdens de openingstijden kan afhalen. Performa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen.

Ik ben geïnteresseerd in een partnerschap, waar kan ik meer informatie vinden?

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap van HR Live als exposant, kan je onder het kopje ‘Partner worden’ meer informatie vinden. Handiger is het om even contact met Hans Delissen op te nemen. Hij kan ja alle ins en outs vertellen over het partnerschap van HR Live. Dat kan per mail: h.delissen@performa.nl of telefonisch: 06-41 72 31 31/070 310 70 11.