FAQ

Wanneer en waar is HR Live?

HR Live vindt plaats op donderdag 17 oktober 2024 in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249 in Den Haag.

Wat zijn de openingstijden voor HR Live Expo en MainStage HR?

De openingstijden voor bezoekers zijn van 10:00 tot 16.00 uur. De inloop is vanaf 09:30 uur.

Hoe bereik ik de Fokker Terminal met de auto of met het openbaar vervoer?

Voor een uitgebreide routebeschrijving kun je de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Bus 26 vanaf Holland Spoor of bus 28 vanaf Den Haag CS. In ongeveer 5 minuten ben je bij de Fokker terminal. Utstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan je linkerhand.

Waar kan ik parkeren tijdens HR Live?

Je kan parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Om het parkeerterrein optimaal te benutten, vragen we je vriendelijk de instructies van de parkeerwachten op volgen.

Bij je inschrijving kan je ook meteen een parkeerkaart bestellen.

De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 10 inclusief btw. Pinnen is mogelijk.

Heb je een HR Live Compleet ticket? Dan is een parkeerkaart inbegrepen.

Is het noodzakelijk om mij vooraf in te schrijven voor HR Live?

Ja, koop je tickets hier. Maak een keuze uit HR Live Basis en je hebt toegang tot de Expo en de workshops, of kies voor HR Live Compleet, zodat je ook het MainStage programma kan volgen.

Wat is de toegangsprijs voor HR Live?

Je neemt al deel aan HR Live Basis (workshops en Expo) vanaf € 25. HR Live Compleet (inclusief MainStage) is vanaf € 175. Hoe later je boekt, hoe duurder het wordt.

Heeft je organisatie minder dan 50 werknemers of ben je zelfstandig, dan ben je ook van harte welkom, maar dan geldt een toeslag van € 75.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Moet ik mij van tevoren inschrijven voor de workshops?

Ja. De capaciteit van de workshopzalen is beperkt. Daarom is vooraf inschrijven noodzakelijk. Doe je dat niet, dan kan je alleen een workshop volgen als er nog plaats over is.

De inschrijving voor de workshop opent ongeveer 3 weken van tevoren.

Heb ik een apart ticket nodig voor het hoofdprogramma MainStage HR?

Ja, alleen met een ticket HR Live Compleet heb je toegang tot MainStage HR en de HR Live Expo met workshops..

Het is ook mogelijk om op een later moment je HR Live Basis ticket te upgraden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@performa.nl.

Tijdens HR Live kun je jouw ticket ook  upgraden bij de infobalie tegen directe betaling (contant of pin). Dat kan alleen als er nog plek is.

Is er catering aanwezig op HR Live?

Ja! Bij je HR Live Basis ticket kan je ook meteen een bonnenboekje kopen voor je catering voor de hele dag. Het is ook mogelijk om je lunch, koffie en thee te kopen bij een van de counters op de terrassen. De kosten voor een bonnenboekje zijn € 25 (exclusief btw).

Als je een HR Live Compleet ticket koopt, is de lunch bij de prijs inbegrepen.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

HR Live is grotendeels toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. In het gebouw is een invalidentoilet aanwezig. Er is geen lift aanwezig in de Fokker Terminal. Daarom zijn alleen de workshopzalen op de begane grond (zaal 1 tot en met 8 en de congreszaal van MainStage HR) toegankelijk voor iedereen. De workshopzalen op de eerste verdieping (vanaf zaal 9) zijn alleen per trap bereikbaar en daardoor minder goed of niet bereikbaar voor minder validen.

Is er een garderobe aanwezig op HR Live?

In de entreehal van de Fokker Terminal is een onbewaakte garderobe. Laat geen waardevolle spullen in je jas zitten. De organisatie is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of gestolen jassen, tassen of andere eigendommen. De Fokker Terminal beschikt NIET over kluisjes en de  organisatie kan geen spullen in bewaring nemen.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens HR Live, waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij in het kantoor bij de entree van de Fokker Terminal waar je ze ook tijdens de openingstijden kan afhalen. Performa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van jouw eigendommen.

Ik ben geïnteresseerd in een partnerschap, waar kan ik meer informatie vinden?

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap van HR Live als exposant, kan je onder het kopje ‘Partner worden’ meer informatie vinden. Handiger is het om even contact met Hans Delissen op te nemen. Hij kan ja alle ins en outs vertellen over het partnerschap van HR Live. Dat kan per mail: h.delissen@performa.nl of telefonisch: 06-41 72 31 31/070 310 70 11.