FAQ

Wanneer en waar is HR Live?

HR Live vindt dit jaar plaats op donderdag 13 oktober 2022 in de Fokker Terminal, Binckhorstlaan 249 in Den Haag.

Wat zijn de openingstijden voor HR Live Expo en MainStage HR?

De openingstijden voor bezoekers zijn van 10:00 tot 16.30 uur. De inloop is vanaf 09:30 uur.

Hoe bereik ik de Fokker Terminal met de auto of met het openbaar vervoer?

Voor een uitgebreide routebeschrijving kun je de website van de Fokker Terminal raadplegen.

Bus 26 vanaf Holland Spoor of bus 28 vanaf Den Haag CS. In ongeveer 5 minuten ben je bij de Fokker terminal. Utstappen bij halte Zonweg, loop terug naar de Binckhorstlaan, steek over en volg het voetpad aan uw linkerhand.

Waar kan ik parkeren tijdens HR Live?

Kom je met de auto, dan kan je parkeren op het parkeerterrein van de Fokker Terminal. Er zijn veel parkeerplaatsen, maar om het parkeerterrein optimaal te benutten verzoeken we je vriendelijk de instructies van de parkeerwachten op volgen.

Heb je een HR Live Basis ticket? Dan kan je je parkeerticket direct bij je aanmelding bestellen, of ter plekke bij de informatiebalie kopen. Pinnen is mogelijk. De kosten voor een uitrijkaart bedragen € 10 inclusief btw.

Heb je een HR Live Compleet ticket? Dan is een parkeerkaart inbegrepen.

Is het noodzakelijk om mij vooraf in te schrijven voor HR Live?

Ja, koop je tickets hier. Maak een keuze uit HR Live Basis en je hebt toegang tot de Expo en de workshops, of kies voor HR Live Compleet, zodat je ook het MainStage programma kan volgen.

Wat is de toegangsprijs voor HR Live?

Je neemt al deel aan HR Live Basis (workshops en Expo) vanaf € 35. HR Live Compleet (inclusief MainStage) is vanaf € 175. Hoe later je boekt, hoe duurder het wordt.

Heeft je organisatie minder dan 50 werknemers of ben je zelfstandige, dan ben je ook van harte welkom, maar dan geldt een toeslag van € 75.

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Moet ik mij van tevoren inschrijven voor de workshops?

Ja. De capaciteit van de workshopzalen is beperkt. Daarom is inschrijven noodzakelijk als je zeker wilt zijn van een plek in de zaal. Doe je dat niet, dan kan je alleen een workshop volgen als er nog plaats over is.

Heb ik een apart ticket nodig voor het hoofdprogramma MainStage HR?

Ja, alleen met een ticket HR Live Compleet heb je toegang tot MainStage HR.

Het is ook mogelijk om op een later moment je HR Live Basis ticket te upgraden. Stuur hiervoor een e-mail naar info@performa.nl.

Tijdens HR Live kun je jouw ticket upgraden bij de infobalie tegen directe betaling (contant of pin), als er nog plek is.

Is HR Live ook online te volgen?

Alleen als er een gehele of gedeeltelijke lockdown is vanwege corona.

Is er catering aanwezig op HR Live?

Ja, als je een HR Live Basis ticket koopt, kun je kiezen. Of je koopt je koffie en lunch bij een van de counters op de terrassen, of je bestelt bij je aanmelding direct een bonnenboekje voor je catering voor de hele dag. De kosten hiervoor bedragen € 20 (exclusief btw).

Als je een HR Live Compleet ticket koopt, is de lunch inbegrepen in de prijs.

Wat zijn de voorzieningen voor minder validen?

HR Live is grotendeels toegankelijk voor minder validen en rolstoelgebruikers. In het gebouw is een invalidentoilet aanwezig. Er is alleen geen lift aanwezig in de Fokker Terminal. Daarom zijn alleen de workshopzalen op de begane grond (Zaal 1 tot en met 8 en de congreszaal van MainStage) toegankelijk voor iedereen. De workshopzalen op de eerste verdieping (vanaf Zaal 9) zijn alleen per trap bereikbaar en daardoor minder goed of niet bereikbaar voor mindervaliden.

Is er een garderobe aanwezig op HR Live?

In de entree van de Fokker Terminal is garderobe aanwezig. Je kunt je jas hier ophangen voor eigen risico. Er zijn geen kluisjes en de organisatie kan geen spullen voor je in bewaring nemen.

Ik ben iets vergeten/kwijtgeraakt tijdens HR Live, waar kan ik terecht?

Gevonden voorwerpen worden verzameld bij in het kantoor bij de entree van de Fokker Terminal waar je ze ook tijdens de openingstijden kan afhalen. Performa is niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van uw eigendommen.

Ik ben geïnteresseerd in een partnerschap, waar kan ik meer informatie vinden?

Als je geïnteresseerd bent in een partnerschap van HR Live als exposant, kan je onder het kopje ‘Partner worden’ meer informatie vinden. Handiger is het om even contact met Hans Delissen op te nemen. Hij kan ja alle ins en outs vertellen over het partnerschap van HR Live. Dat kan per mail: h.delissen@performa.nl of telefonisch: 06-41 72 31 31/070 310 70 11.