Financieel gezond? Belangrijk!

Wat kan HR doen?
Organisatie: Salarise
Workshop gegeven door: Paul Spronk

Werkgevers willen medewerkers graag helpen met hun gezondheid. Maar hoe doe je dit als werkgever? Bijdragen aan een gezond dieet kan door het plaatsen van een fruitmandje. Maar hoe ondersteun je medewerkers op het gebied van financiële gezondheid?  En wat is eigenlijk financiële gezondheid?

Hulp bij financiële gezondheid ligt net iets gecompliceerder dan hulp bij fysieke gezondheid. Zo weet je zeker dat je met het eten van een appel iedereen een boost geeft vol vitamine C en dus bijdraagt aan een gezond dieet. Terwijl het aanbieden van een budgetcoach niet voor iedereen de juiste hulp is en niet altijd de financiële gezondheid verbetert. Je hebt dus voor verschillende financiële uitdagingen, verschillende financiële oplossingen nodig. Maar met welke oplossingen moet je deze ‘financiële fruitmand’ dan vullen?

Leer in deze workshop wat financiële gezondheid is en wat je als werkgever kan doen om de financiële gezondheid van jouw medewerkers te verbeteren. Maar ook hoe je in kaart brengt wat er bij jou op de werkvloer speelt. Waarmee gaan we jouw financiële fruitmand vullen?