Een lonkend perspectief voor burn-out behandeling

Burn-out lijkt wel een modewoord. Iedereen kent wel iemand die voor korte of langere tijd burn-out is. Ben je ‘het’ eenmaal dan is het geen feest. Je leven staat op z’n kop. Dingen die voorheen heel makkelijk waren, kun je niet meer. Je ziet af van
gezelligheid want dat is te druk. Je slaapt slecht, je darmen doen het niet, je voelt je wrakkig. De trap opkomen is al een klus en de boodschapjes bij de supermarkt een dagvullende onderneming. Na maanden van herstel is een dagje pretpark met de kinderen voor sommigen nog steeds niet mogelijk.

Deze Whitepaper laat zien welke behandelingen er nu doorgaans in Nederland gevolgd worden om burn-out te behandelen, waar knelpunten liggen en hoe de behandeling kan verbeteren. Het is geen medisch advies, maar biedt met de kennis van nu een perspectief met praktische aanbevelingen die voor de patiënt en tevens voor de BV Nederland beter kunnen zijn. Wij hebben hier bewust een kleine selectie van aspecten rondom burn-out aangehaald en publiceren deze paper omdat we het geloof hebben dat er nog een wereld te winnen is bij behandelaars, beleidsmakers, onderzoekers en bij alle mensen om ons heen. Speciaal voor die vriendelijke, hardwerkende en betrokken mensen die (dreigen) burn-out (te) raken.

Verstuur onderstaand formulier en ontvang een downloadlink.

Hidden
Hidden
Hidden